Mercat / Al cistell
La més 'dolceta' de les amanides Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
La base líquida per a la nata Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
Salsa agredolça índia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
Torrada i amb molta escuma Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
La grega amb do pròpia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
L'au més noble Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
Lleugerament picant Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
L'acidesa cítrica que va arribar de l'Àsia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Adreces gormandes
El molí de l'oli, una agrobotiga molt personal al priorat especialitzada en artesania alimentària Carme Melià (text), Rafael López-Monné (fotografia)
Mercat / Tant de gust
Carme Gasull (text), David Del Val (fotografia)
Mercat / Taula de gust
Un cava, un Priorat, una Ribera i dos vins del Rosselló Àngel García Petit (text)
Mercat / Glop a glop
La Pubilla del Taulat manté l'esperit de servei al barri Carme Gasull (text)
Fogons / Bo i sa
La xef del Sant Pau ens planteja un àpat variat i obert a diferents descobertes gastronòmiques per encertar l'any nou Carme Ruscalleda (text), Becky Lawton (fotografia)
Fogons
L'horta líquida Fiquem cullerada en un entrant ideal per als dies de fred, un plat d'elaboració fàcil al qual fem un gir de full per oferir-vos una nova escalfor, igualment suau, però alhora innovadora, amb productes nous i de sempre. Manel Guirado (text), Becky Lawton (fotografia)
Fogons
Altres 'caviars' a l'abast de tothom Més enllà dels reconeguts ous d'esturió, anem de pesca per descobrir el 'caviar' d'altres peixos, que també ens delecten amb una fresa deliciosa i gormanda per servir ens els nostres plats més sofisticats i elegants Francesc Murgadas (text), Xabier Mendiola (fotografia)
Fogons / I per postres...
El somni dels més llaminers. Jordi Roca ens desperta tots els sentits amb tres propostes grans, enormes, delicioses… Jordi Roca (text), Becky Lawton (fotografia)
Sortim / Genis del foc
La xicra Un decorador reconvertit en cuiner, quer alhora canta havaneres. Una actualització professional que també es reflecteix en la carta de La Xicra: plats tradicionals i 'la nostra cuina', és a dir, receptes evolucionades i modernitzades. Uns i altres, amb les millors matèries primeres, curosament treballades per oferir la veritable cuina de l'Empordanet, variada i imaginativa. Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)
Sortim
Ruta pels camins saborosos de la comarca La riquesa del paisatge cerdà té el seu mirall en una gastronomia que expressa el bo i millor de la terra. Visitem tres emprenedors que serveixen la qualitat de l'horta, dels prats i dels cims d'aquest tros de Prinineus. Pepa Mañé (text), Marcelo Isarrualde (fotografia)
Sortim / Restaurants
Amb tot el gust, el sabor i la cuina del mar
Sortim / Espai dels lectors
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons Pep Nogué (text)
Mercat
Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Opinió / Petit fours
Finalment la 'Michelin' reconeix els Roca Salvador Garcia-Arbós (text)
Carme Ruscalleda
Carme Ruscalleda
Carme Ruscalleda
Carme Ruscalleda
Iker Erauzkin
Iker Erauzkin
Iker Erauzkin
Iker Erauzkin
Pep Nogué
Pep Nogué
Pep Nogué
Pep Nogué
Jordi Roca
Jordi Roca
Jordi Roca
Jordi Roca
Pere Bahí
Rosa Vendrell Ventura