0

Revistes

Cuina

Receptes d'hivern. Idees per al temps de fred.

Gener 2010
En aquest número

Mercat / Al cistell

Herba dels canonges

La més 'dolceta' de les amanides Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Crema de llet

La base líquida per a la nata Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

'Chutney'

Salsa agredolça índia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cervesa negra

Torrada i amb molta escuma Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Oliva de Kalàmata

La grega amb do pròpia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Faisà

L'au més noble Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pebre rosa

Lleugerament picant Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Llimona

L'acidesa cítrica que va arribar de l'Àsia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

Oli com el d'abans a la comarca del vi

El molí de l'oli, una agrobotiga molt personal al priorat especialitzada en artesania alimentària Carme Melià (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Mercat / Tant de gust

Iogurt de Surp, suau i cremós

Carme Gasull (text), David Del Val (fotografia)

Mercat / Taula de gust

A la salut dels reis

Un cava, un Priorat, una Ribera i dos vins del Rosselló Àngel García Petit (text)

Mercat / Glop a glop

Diversitat i qualitat de vins a doll al Poblenou

La Pubilla del Taulat manté l'esperit de servei al barri Carme Gasull (text)

Fogons / Bo i sa

Menú de gener

La xef del Sant Pau ens planteja un àpat variat i obert a diferents descobertes gastronòmiques per encertar l'any nou Carme Ruscalleda (text), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Cremes

L'horta líquida Fiquem cullerada en un entrant ideal per als dies de fred, un plat d'elaboració fàcil al qual fem un gir de full per oferir-vos una nova escalfor, igualment suau, però alhora innovadora, amb productes nous i de sempre. Manel Guirado (text), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Ous de peix

Altres 'caviars' a l'abast de tothom Més enllà dels reconeguts ous d'esturió, anem de pesca per descobrir el 'caviar' d'altres peixos, que també ens delecten amb una fresa deliciosa i gormanda per servir ens els nostres plats més sofisticats i elegants Francesc Murgadas (text), Xabier Mendiola (fotografia)

Fogons / I per postres...

Un món dolç

El somni dels més llaminers. Jordi Roca ens desperta tots els sentits amb tres propostes grans, enormes, delicioses… Jordi Roca (text), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Pere Bahí

La xicra Un decorador reconvertit en cuiner, quer alhora canta havaneres. Una actualització professional que també es reflecteix en la carta de La Xicra: plats tradicionals i 'la nostra cuina', és a dir, receptes evolucionades i modernitzades. Uns i altres, amb les millors matèries primeres, curosament treballades per oferir la veritable cuina de l'Empordanet, variada i imaginativa. Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim

La Cerdanya

Ruta pels camins saborosos de la comarca La riquesa del paisatge cerdà té el seu mirall en una gastronomia que expressa el bo i millor de la terra. Visitem tres emprenedors que serveixen la qualitat de l'horta, dels prats i dels cims d'aquest tros de Prinineus. Pepa Mañé (text), Marcelo Isarrualde (fotografia)

Sortim / Restaurants

El hogar gallego

Amb tot el gust, el sabor i la cuina del mar

Sortim / Espai dels lectors

'Velouté' al seu punt

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els secrets per triomfar als fogons Pep Nogué (text)

Mercat

Anxova de l'escala

Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Opinió / Petit fours

Els tres estrelles

Finalment la 'Michelin' reconeix els Roca Salvador Garcia-Arbós (text)

Receptes

Olla japonesa de porro, tonyina i cabell d'àngel

Carme Ruscalleda

Suquet en blanc i negre

Carme Ruscalleda

Llom de cérvol amb salsa piquillo alcorta i festucs

Carme Ruscalleda

Arròs amb mantega i fruita seca

Carme Ruscalleda

Crema de calçots amb bacallà i romesco

Iker Erauzkin

Crema de carbassa amb trompetes i calamar

Iker Erauzkin

Sopa de ceba amb gambes cuixents

Iker Erauzkin

Crema de porro amb escabetx de musclos

Iker Erauzkin

Blinis ous de salmó

Pep Nogué

Carpaccio de vieira amb vinagreta suau d'ous de verat

Pep Nogué

Truita d'herbes fresques farcida d'ous de 'kalix'

Pep Nogué

Puré de bròquil amb verat fumat i ous de truita

Pep Nogué

Galeta gegant

Jordi Roca

Gran magdalena

Jordi Roca

Donut gegant

Jordi Roca

Brownie blanc amb maduixots

Jordi Roca

'Catxofino'

Pere Bahí

Tallarines de sípia amb alls tendres i romesco

Rosa Vendrell Ventura

Veure més
4
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona