0

Revistes

Petit Sàpiens

Ramsès II, el faraó més gran

45- Juliol 2021
Ramsès II el Gran
Va néixer ara fa 3.324 anys, però ningú s’ha oblidat mai de la seva existència... El seu regnat va ser extraordinari! La política era ordenada, l’economia forta, els artistes creatius i l’exèrcit poderós. Amb els nous territoris que va conquerir, el país va arribar a la seva extensió màxima. I, per postres, el que més li agradava a aquest faraó era encarregar temples gegantins i escultures magnífiques!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Joan Alturo


CÒMIC / HORA ZERO
Un guerrer d'estar per casa
El malvat Ximo Taure vol robar l'arc del faraó Ramsès II, però al campament egipci li fan una rebuda força poc amistosa. Sort que els agents d'Hora Zero, l'Uma i el Philippe, estan a l'aguait per treure-li les castanyes del foc!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


ART
Frida Kahlo, pintar per viure
Potser n’heu sentit a parlar alguna vegada, perquè és una de les pintores més famoses del món. La pobra Frida va tenir molt mala sort, però va alleujar una mica el seu patiment creant uns quadres genials.
Il·lustracions: Patri de Pedro


CÒMIC / AUNIR
Valenta com poques!
La guerrera núbia Shanakhabale ha passat la prova de l’Aunir, i està molt intrigada per conèixer més detalls sobre els seus companys de lluita. Aquesta noia té les idees molt clares!
Guió i dibuix: David Parcerisa


CIÈNCIA
Un nou món microscòpic
L’invent del microscopi va revelar l’existència d’una pila d’éssers diminuts que ningú no s’imaginava que existien... Veniu a conèixer l'Anton van Leeuwenhoek, una de les primeres persones que els va veure!
Il·lustracions: Ángel Svoboda


CÒMIC / JOVE SÀPIENS
El poder del foc
El nostre amic prehistòric ens explica tots els avantatges que va suposar la domesticació del foc per als nostres avantpassats...
Guió i dibuix: Sergi Moreso


CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Remeis indis
El general Custer té problemes per anar de ventre, i demana ajuda a en Tunweya. Aquest li explica dos remeis: un que funciona lentament, i un altre que té un efecte immediat...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona