0

Revistes

Petit Sàpiens

Quin ritme! L'explosió musical del rock

Juny 2020

La història del rock
Avui hi ha moltíssims grups que fan música de tota mena. Tots ells són els hereus d’una explosió creativa que va començar fa una mica més de 100 anys. Us convidem a conèixer les arrels del rock i a descobrir com la música que agradava als joves va transformar els costums i la manera de veure el món!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Javigaar


EDAT MITJANA
El camí de Sant Jaume
Segur que molts de vosaltres heu sentit a parlar d’una gran caminada que acaba a la catedral de Santiago de Compostel·la, a Galícia. Us expliquem com va néixer, a l’edat mitjana, un dels pelegrinatges més importants del món sencer!
Il·lustracions: Leire Salaberria


CÒMIC / AUNIR
Embolica que fa fort!
La cap guerrillera Aunir intenta convèncer els seus compatriotes ibers que ha arribat l’hora de fer fora els invasors romans... però n’hi ha que no ho veuen gaire clar, tot plegat!
Guió i dibuix: David Parcerisa


CULTURES DEL MÓN
Els boiximans
Aquests caçadors i recol·lectors han viscut al sud d’Àfrica des de fa desenes de milers d’anys, i són una de les cultures més antigues del planeta. Viatgem al desert de Kalahari per espiar-los!
Il·lustracions: Rigelmoon


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Jean-Jacques Rousseau
Aquest mes, en Bú i l’Ag reben la visita d’un filòsof il·lustrat que està convençut que totes les persones naixem bones, i que la vida en societat ens espatlla. Però en Bú no hi està d’acord...
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
La tortuga marina
Ens capbussem per esbrinar tots els secrets d’un dels animals més al·lucinants del fons del mar, que corre greu perill de desaparèixer!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Confinats!
L’indi Tunweya s’ha hagut de quedar amb tots els nens de la tribu mentre els pares cacen búfals. Descobriu com s’ho fan per passar l’estona!
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona