0

Revistes

Petit Sàpiens

Objectiu: la Lluna!

69- Juliol 2023

Objectiu: la Lluna!

El 21 de juliol de 1969, quan faltaven quatre minuts per les tres de la matinada, l'astronauta nord-americà Neil Armstrong va posar el peu sobre la Lluna, i poc després el va seguir el seu company, Buzz Aldrin. Repassem tots els detalls de la missió Apollo 11 de la NASA, una de les fites més increïbles de la ciència, la tècnica i l'exploració. El coet us espera!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Maria Picassó


CÒMIC / HORA ZERO
Deixalles lunars
La Glamurosa s'ha entaforat dins d'un vestit espacial futurista i ha viatjat a la Lluna l'any 1969. Vol aconseguir souvenirs de la missió Apollo 11 per subhastar-los a Internet! Però per sort, l'Uma i en Philippe estan a l'aguait per impedir-ho. Alerta amb els meteorits, Glamurosa!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


FEMINISME
L'escriptora que va alçar la veu
Olympe de Gouges va ser una de les primeres persones de França que es va oposar a l'esclavitud, ara fa més de dos-cents anys. Defensora ferma de la igualtat entre dones i homes, va lluitar per aconseguir una societat més justa... i es va fer famosíssima!
Il·lustracions: Alex Gallego


CÒMIC / AUNIR
Camuflatge perfecte
La Shanakhabale ha tingut una bona pensada per poder entrar al campament romà sense que els detectin els soldats enemics. Aconseguiran trobar l'Aunir i l'Irureles, atrapades allà dins?
Guió i dibuix: David Parcerisa


PREHISTÒRIA
El misteri dels talaiots
En temps prehistòrics, els pobladors de Mallorca i Menorca van apilar pedres immenses per alçar unes estructures sorprenents. Passegem per les Balears per imaginar-nos com devien ser acabades de fer, ara fa més de dos mil anys!
Il·lustracions: Albert Álvarez


CÒMIC / JOVE SÀPIENS
Tot per l'art
El nostre amic prehistòric s'ha llevat creatiu i ha decidit dibuixar una flor ben bonica en una pedra. Però quan s'adona que li falta color vermell, té una pensada una mica dolorosa...
Guió i dibuix: Sergi Moreso

NOVETATS
Arriba l'estiu!
Després de tota la feina que heu fet al llarg del curs, us heu guanyat un bon descans... Però seguir aprenent coses noves també és molt divertit! Us oferim una selecció de quaderns d'activitats, jocs de viatge i llibres genials perquè us ho passeu pipa.

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Una mica d'aire fresc
La caravana de dones avança cap a l'oest sense problemes, i tot d'una reben la visita de la Maureen i en Tunweya. Els diuen que no necessiten pas protecció, però la resposta dels nostres dos amics les deixa ben parades!
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
4,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona