0

Revistes

Petit Sàpiens

MARIE CURIE, UNA CIENTÍFICA GENIAL

Març 2020
Marie Curie, una científica genial
Fa poc més de cent anys, la ciència vivia una època de grans canvis. Malgrat que aleshores les dones ho tenien molt difícil per poder estudiar, la Marie no es va desanimar. Des de ben joveneta va superar dificultats enormes, i amb esforç es va convertir en una de les científiques més famoses del món.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Anna Grimal


CÒMIC
A la descoberta de la radioactivitat
La vida de la Marie Curie va estar plena de creativitat i coratge. En aquest còmic descobrireu com va canviar per sempre la física, la química i la medicina amb la seva recerca. És l’única dona que ha rebut dues vegades el Premi Nobel!
Guió i dibuixos de Jordi Bayarri


POLINÈSIA
Els guardians de Rapa Nui
Al mig de l’oceà Pacífic, hi ha una illa diminuta farcida d’unes escultures sorprenents, els moais. La manera com van aconseguir traslladar-los encara és un misteri!
Il·lustracions: Bernat Velo


PIRATES DEL CARIB
Barbanegra, el capità més temut!
Fa 300 anys, les aigües del Carib eren plenes de lladregots que abordaven tants vaixells com podien amb el ganivet entre les dents. Us presentem un dels capitans pirates més terrorífics de tota la colla!
Il·lustracions: Pep Boatella


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Ermessenda de Carcassona
Aquest mes, en Bú i l'Ag reben la visita de la dona més poderosa de la Catalunya medieval. Poca broma amb la comtessa Ermessenda, que no està per orgues!
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
Els 10 deserts més grans
Fem un cop d’ull a les extensions deshabitades més impressionants del planeta. Si hi voleu anar, sobretot no us descuideu la cantimplora!
AgendaPetitSapiens29

Descobertes per viure la història
Us proposem sis activitats per gaudir amb tota la família: visites molt especials al Museu Marítim de Barcelona, a la gran exposició sobre art prehistòric al Museu d'Arqueologia de Catalunya i al Parc Astronòmic Montsec.

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Jardiner poca-solta
El general Custer s'interessa per la jardineria, però no se n'acaba de sortir i demana ajuda a l'indi Tunweya...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona