0

Revistes

Petit Sàpiens

LA HISTÒRIA DEL GOS

Agost 2019
La història del gos
Va ser el primer animal que vam domesticar, fa molts milers d’anys. Des d’aquell moment, el gos no s’ha separat de nosaltres. Amb els seus sentits finíssims i la seva intel·ligència, s’ha convertit en una gran ajuda per a moltes feines. Avui és l’animal que es troba en més racons del planeta, només després de nosaltres!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Neruuu


CÒMIC / HORA ZERO
El gos olímpic
El malvat Eliminador vol fer desaparèixer de la història el Cobi, la mascota de les olimpiades de Barcelona. Per sort, els agents Uma Mankar i Philippe Lafont tenen una idea genial per aturar-lo...
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


GUERRA DEL FRANCÈS
El timbaler del Bruc
Quan els soldats de Napoleó es dirigien cap a Manresa a castigar la població, no es pensaven pas que els plantarien cara... Us expliquem què hi ha darrere d’una de les llegendes més famoses de Catalunya.
Il·lustracions: Max Saladrigas


ESPORT
Els primers surfistes
L’any 1778, el vaixell d’una expedició britànica va trobar les illes Hawaii per casualitat. Ja us podeu imaginar que aquells mariners van quedar ben impressionats quan van veure homes, dones, nens i nenes lliscant sobre grans onades amb planxes de fusta!
Il·lustracions: Giselfust


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Ada Lovelace
El Bú i l'Ag coneixen una noia excepcional que va preveure els usos actuals de la informàtica més d'un segle abans que s'inventés. Veniu a conèixer el robot de l'Ada... i a veure quina atzagaiada se li acut al Bú!
Text i dibuixos: Trepax


NATURA
El cavallet de mar
Aquests habitants tan delicats dels mars estan en perill, perquè cada any els humans en capturem 37 milions. Veniu a conèixer-ne tots els secrets. Veureu que són ben especials!

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona