0

Revistes

Petit Sàpiens

LA CONQUESTA DELS POLS

Abril 2019
La conquesta dels pols
Les ganes de ser el primer a posar un peu al pol Nord i al pol Sud va desencadenar una cursa frenètica entre els aventurers europeus i nord-americans. L’exploració d’aquelles terres remotes i glaçades, on el sol no hi brilla mai directament, ens ha deixat grans gestes d’heroisme i superació, però també tragèdies terribles. Poseu-vos l’abric, els guants i la bufanda, que comencem!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Sara Ureña

CÒMIC / HORA ZERO
El trencaglaç
El malvat Gregory Guiness vol fer trampes per canviar la història i ser el primer a arribar al pol Sud. Els agents Uma Mankar i Philippe Lafont l'han d'aturar com sigui!
Guió: Sebastià Roig / Dibuix: Toni Benages

MÓN ANTIC
Viure en un pis a l'antiga Roma
Sabíeu que a les ciutats romanes era molt freqüent viure en un bloc de pisos? Alguns edificis assolien alçàries tan bèsties que l’emperador August va haver de fer una llei per prohibir els blocs de més de 20 metres d’altura! Entreu amb nosaltres dins d’un piset romà.
Il·lustració: Laufer

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
La dona de Cromanyó
Aquest mes, el Bú i l’Ag reben al cementiri una visitant prehistòrica força poderosa... No la facis enfadar, Bú, que té males puces!
Guió i dibuix: Trepax

NATURA
Taràntules!
Aquestes grans aranyes peludes són famoses pel verí que fan servir per caçar. En descobrim tots els secrets i us en mostrem nou espècies fascinants d’arreu del món.
Fotos: Getty images

CÒMIC / SEARCHING FOR THE OGLALAS
Jocs de paraules
El comandant Custer pensa que els indis posen noms ridículs a les coses... però potser el ximple és ell!
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona