0

Revistes

Petit Sàpiens

L'esplendor d'Empúries

Agost 2020
L'esplendor d'Empúries. Grecs i romans a l'Empordà
Fa més de 2.500 anys, els navegants de l'antiga Grècia van arribar a les nostres costes i es van establir a l'Empordà per fer negocis. Aquella petita colònia va anar creixent i es va convertir en el mercat més important del nord-est de la península Ibèrica. Hi arribaven mercaders de totes bandes de la Mediterrània! I després van arribar els romans i hi van fer una ciutat encara més esplèndida.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Irene Pérez


CÒMIC / HORA ZERO
Una estàtua per al jardí
Sigmund Hyde i Etta James volen robar l'estàtua d'Asclepi, acabada de desenterrar a les excavacions d'Empúries. Sort que els agents d'Hora Zero sempre estan a l'aguait per frustrar les seves malifetes!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


ANGLATERRA ELISABETIANA
El teatre en temps de Shakespeare
Fa 400 anys, als anglesos els tornava bojos anar al teatre: era la seva diversió preferida! Veniu a conèixer el Globe, el lloc on es representaven les obres de William Shakespeare, un dels escriptors més admirats de tota la història.
Il·lustracions: Cèsar Barceló


TECNOLOGIA
El telèfon, quin gran invent!
Avui, el telèfon mòbil és el dispositiu electrònic més utilitzat a tot el món. Us convidem a viatjar a la prehistòria d'aquest invent revolucionari, i us expliquem com funciona.
Il·lustracions: Pepe Serra


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
L'art de Joan Miró
Al cementiri, en Bú i l'Ag visiten el taller fantàstic d'aquest artista català, famós a tot el món. Però com cada mes, en Bú n'ha de fer una de les seves...
Guió i dibuix: Trepax


AGENDA
Activitats per a tota la família
Tres propostes molt engrescadores per gaudir de la cultura i el patrimoni: el Museu Marítim de Barcelona reobre les portes, la mina d'aigua del Masnou reprèn les activitats i MónNatura Delta us convida a una visita teatralitzada molt especial. No us ho perdeu!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Anar fins a la Lluna?
El general Custer està convençut que els Estats Units d'Amèrica seran el primer país d'enviar homes a la Lluna. Ja us podeu imaginar que l'indi Tunweya no li acaba de trobar la gràcia...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona