0

Revistes

Petit Sàpiens

L'ESPLENDOR D'ATENES

juny 2019
L'esplendor d'Atenes
Fa 2.500 anys, la ciutat grega d’Atenes va viure el moment de màxima esplendor. Es va convertir en un gran centre de les arts i del saber, i els seus ciutadans van inventar una forma nova de governar-se: allà va néixer la primera democràcia del món!
Tetx: Àlex Novials / Il·lustració: Laufer


CÒMIC / HORA ZERO
El bust de Fídies
La Glamurosa no només és malvada, també és molt presumida. Per això vol que el millor artista de la Grècia antiga faci una escultura amb la seva cara, i no pararà fins aconseguir-ho... Sort que l'Uma i el Philip, els agents secrets més espavilats, tampoc es rendeixen mai!
Guió: Sebastià Roig / Dibuix: Toni Benages


AVENTURES
Amelia Earhart, la pilot sense por
Va ser la primera dona a travessar l’oceà Atlàntic en avió tota sola, i pocs anys després va desaparèixer misteriosament mentre intentava fer la volta al món. Us presentem l’aviadora més famosa de la història i la seva vida apassionant!
Il·lustració: David Lyttleton


REALITAT AUGMENTADA
Les aventures de Nushu
Aquest mes, Nushu vol entendre com és que el president dels Estats Units vol construir un mur a la frontera amb Mèxic. Ajudeu-lo amb el mòbil o la tauleta, ja veureu com us divertireu!

EDAT MITJANA
La Tira de Comptar
A la ciutat de València hi ha unes parades on els pagesos poden vendre directament els productes dels seus camps. És una tradició molt antiga: la va establir el rei Jaume I a l’edat mitjana, fa 800 anys!
Il·lustració: Marta Chicote


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Guifré el Pilós
En Bú és un zombi una mica trapella, i aquest mes fa enfadar un personatge força important de la història de Catalunya... Vés amb compte, Bú, que ve el comte!
Guió i dibuix: Trepax


CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
La civilització de l'home blanc
El general Custer intenta convèncer Tunweya de les bondats del progrés, però sembla que l'indi no ho veu gaire clar...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona