0

Revistes

Petit Sàpiens

L'esplendor d'Al-Àndalus

36- Octubre 2020
L'esplendor d'Al-Àndalus
A l’edat mitjana va aparèixer una nova civilització que aviat va guanyar un gran protagonisme: l’Islam. A les nostres contrades els musulmans van crear diversos regnes que durant una pila d’anys van transformar profundament les ciutats i el camp. Veniu a conèixer aquesta època fascinant!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: German Torres


CÒMIC / HORA ZERO
Paraules màgiques
El nebot del director d'Hora Zero té problemes amb els seus deures futuristes. Per distreure'l una mica, l'agent Philippe Lafont li explica un conte de lladres del desert... amb un final molt sorprenent!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


NATURA
L'amiga dels ximpanzés
Jane Goodall va decidir que li agradaria molt viatjar a Àfrica per veure en directe els animals salvatges. Gràcies a la seva empenta, es va passar seixanta anys a la selva de Tanzània, i avui és l'experta mundial que coneix millor els ximpanzés!
Il·lustracions: Zinteta


CÒMIC / AUNIR
Aniré a casa
En Borseles i en Lauribas, dos guerrillers del grup de l’Aunir, tornen cap a casa. Pel camí es troben una patrulla romana una mica despistada...
Guió i dibuix: David Parcerisa


HISTORIETES JAPONESES
L'origen del manga
Ja sabeu que als japonesos els encanten els còmics i els dibuixos animats, oi? Us presentem dotze personatges que van fer història, des d'Astro Boy a l'Arale i en Son Goku!
Il·lustracions: Ruth2m


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Frederica Montseny
Al cementiri, l’Ag juga a futbol calavera, però en Bú fa de policia i li vol posar una multa... Sort que arriba la Frederica, una revolucionària anarquista que va ser la primera dona ministra d'Espanya, per intentar resoldre la disputa.
Guió i dibuix: Trepax


INCREÏBLE PERÒ CERT
Un pinxo penedit
Eugène-François Vidocq va fundar la policia francesa moderna, ara fa més de dos-cents anys. Us semblarà una bogeria, però durant molts anys havia estat... un autèntic criminal!
Text i il·lustració: Leo Antolini


CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Maniobra de distracció
Uns exploradors informen el general Custer que han vist el campament dels oglales que persegueix. Però l'indi Tunweya li fa una bona ensarronada per salvar el seu poble...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona