0

Llibres

L'any de la plaga

Marc Pastor
Amb una tensió narrativa que enganxa des de la primera pàgina i un to àcid i desimbolt que ens fa còmplices de tota la intriga, Marc Pastor ens convida a endinsar-nos en aquesta història de ciènciaficció, misteri, catàstrofes i amor, situada al cor d’una Barcelona apocalíptica.

Víctor Negro és un treballador social que coordina l’atenció a gent gran sense recursos. No fa tant que l’ha deixat la parella i encara no ho ha acabat de pair, però, aquest mes d’agost, que s’ha de quedar a Barcelona, un seguit d’esdeveniments insòlits faran que comenci a desviar l’atenció dels drames personals. Sobtadament els avis de qui té cura comencen a comportar-se de manera estranya i molts d’ells intenten suïcidar-se. Ningú no s’explica aquest canvi de comportament tan dràstic i de conseqüències tan dramàtiques. Què està passant? Quina mena de plaga assota la ciutat? Després de l’estiu, res no serà igual per a Víctor Negro. Ni per a ningú més.

Acompanyada d’un nou epíleg, L’any de la plaga retorna a les llibreries per demostrar que Marc Pastor ha esdevingut un referent ineludible de les nostres lletres, una rara avis que combina amb mestratge i sense complexos un ampli ventall de gèneres literaris.

Aquesta reedició de L’any de la plaga s'avança a l’estrena de la seva versió cinematogràfica. Una pel•lícula dirigida per Carlos Martín Ferrera i protagonitzada per Ivan Massagué i Ana Serradilla.

Format: 22 x 14 cm
Enquadernació: Rústega amb solapes
Núm. de pàgines: 373
PVP: 19,00 €
EAN: 9788416743582
Fes-ne un tast

 
Veure més
19
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona