0

Revistes

Petit Sàpiens

Indis de mar i bosc

43- Maig 2021
Indis de mar i bosc
Les costes escarpades del nord-oest d’Amèrica són la llar ancestral d’una pila de tribus índies que fins a l’arribada de l’home blanc vivien en gran harmonia amb l’entorn. Eren uns mariners excel·lents, sabien aprofitar tots els recursos que els oferia la natura i feien unes cerimònies impressionants. Veniu a conèixer els seus costums!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Javier Andrada


CÒMIC / HORA ZERO
A prop del riu, no hi facis el niu
El guerrer espacial Talos vol aconseguir una nova peça per a la seva col·lecció d'armes històriques i ha atacat un campament dels indis wasco. Per sort, els agents d'Hora Zero estan a l'aguait.
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages

ARQUITECTURA
Santa Sofia, una església impressionant
Us convidem a fer una visita a una de les obres mestres de l’arquitectura de tots els temps: aquesta basílica d'Istanbul meravella els seus visitants des de fa gairebé 1.500 anys!
Il·lustracions: Daniel Garcia


CÒMIC / AUNIR
La unió fa la força?
En Lauribas i en Borseles volen convèncer la Bakunim i els seus guerrers d'unir-se a la colla de l'Aunir..., però sembla que aquests ibers són força independents!
Guió i dibuix: David Parcerisa


CIÈNCIA
La ment genial d'Alan Turing
En plena Segona Guerra Mundial, els soldats alemanys feien servir una màquina secreta per passar-se missatges en codi..., però un crac anglès de les matemàtiques va aconseguir hackejar-la!

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Benjamin Franklin
Un personatge estrafolari fa experiments estranys al cementiri amb un estel volador. En Bú i l'Ag li volen prendre el pèl, però com sempre acaben una mica escaldats...
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
El tigre
És un depredador magnífic, però ara està greument amenaçat. Descobrim tots els secrets del felí més gran que hi ha al món!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Un nom adient
En Tunweya està pensant quin nom pot posar-li al seu nou amic, un gosset de la praderia. La visita impertinent del general Custer li dóna una idea immillorable...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona