0

Revistes

Petit Sàpiens

Històries olímpiques

46- Agost 2021
Històries olímpiques
El baró Pierre de Coubertin tenia una dèria: afavorir la germanor entre tots els pobles del món a través de l’esport. Des que es van celebrar els primers Jocs Olímpics moderns, ara fa 125 anys, hi ha hagut molts moments brillants. Us oferim un recull d’històries inspiradores protagonitzades per dones i homes que no es van rendir mai!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Javigaar


CÒMIC / HORA ZERO
La raqueta olímpica
Sigmund Hyde i Etta James han viatjat en el temps als Jocs Olímpics del 1900 a París. Volen robar la raqueta de la que va ser la primera dona a guanyar una medalla d'or individual, la tennista Charlotte Cooper. Sort que els agents d'Hora Zero, l'Uma i el Philippe, estan a l'aguait com sempre!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


PREHISTÒRIA
Ötzi, l'home del gel
El descobriment d’una mòmia de fa 5.300 anys en una glacera dels Alps, perfectament conservada pel gel, ens ha donat moltes pistes de com era la vida en aquell temps. Veniu a conèixer l’Ötzi!
Il·lustracions: ICRA Art


CÒMIC / AUNIR
Amb qui em jugo les garrofes?
La Shanakhabale segueix interrogant l’Aunir sense descans. Vol saber-ho tot sobre la resta de les seves companyes de colla!
Guió i dibuix: David Parcerisa


EDAT MITJANA
La Torre de Londres
És un dels castells medievals més impressionants del món sencer. Us convidem a visitar l’interior dels seus murs, que guarden un gran tresor... i una pila de llegendes terrorífiques!
Il·lustracions: Eleonor is Drawing


CÒMIC / JOVE SÀPIENS
Un món nou
Al jove sàpiens i el seu amic se’ls ha girat feina: han de posar nom a totes les coses que van descobrint al seu voltant!
Guió i dibuix: Sergi Moreso


CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Molta feina per no res
El regiment del general Custer està atrafegat instal·lant una línia de telègraf a través de les grans praderies de l'Oest americà. Però en Tunweya no acaba de veure clar que sigui un invent gaire necessari...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona