0

Revistes

Petit Sàpiens

Galileu i els secrets de les estrelles

48- Octubre 2021
Galileu
Va néixer fa 457 anys, en una època plena d’invencions i descobriments. Tenia una ment ben desperta, i no va trigar gaire a posar-hi el seu granet de sorra! Amb els telescopis que va construir va mirar el cel sense descans, i les seves troballes van ajudar a capgirar tot el que es pensava fins aleshores.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Alicia Caboblanco


CÒMIC
El missatger de les estrelles
Des de ben petit, Galileu va tenir clar que calia comprovar les coses de primera mà. Per això va fer tota mena d’experiments, per posar a prova el coneixement del seu temps. Així va descobrir coses sorprenents, i tot plegat li va portar força problemes amb les autoritats religioses...
Guió i dibuixos: Jordi Bayarri

MÚSICA
El naixement del hip-hop
L’11 d’agost de 1973, un jove discjòquei va fer un experiment amb els seus tocadiscos en una festa de barri a Nova York. Sense saber-ho, acabava d’inventar un estil que va canviar per sempre la música urbana, i que avui és el més escoltat a tot el món!
Il·lustracions: Navymuluk


CÒMIC / AUNIR
Quin maldecap!
Després del segrest del ric comerciant d’Empúries per part de la colla de rebels de l’Aunir, els soldats romans estan força amoïnats!
Guió i dibuix: David Parcerisa

AMÈRICA ANTIGA
L’escola dels inques
A l’imperi més gran i poderós de l’Amèrica del Sud, l’escola era un luxe per als fills de les famílies més poderoses... i nens i nenes hi aprenien coses diferents!
Il·lustracions: Sònia Albert

CÒMIC / JOVE SÀPIENS
A casa d’un amic
El jove Sàpiens ha rebut una invitació per passar la tarda en un jardí força especial!
Guió i dibuix: Sergi Moreso


NATURA
Ossos al Pirineu!
Fa vint anys gairebé havien desaparegut de la nostra serralada més alta, però, gràcies a un programa de reintroducció, aquests animals magnífics tornen a passejar-se per les valls i els boscos pirinencs!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Regals fets a mida
En Tuneya està creant uns regals molt especials per als seus nebots. Però el general Custer no ho acaba de veure clar, perquè té unes idees una mica antiquades...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona