0

Revistes

Petit Sàpiens

ELS INQUES

Juliol 2019
Els inques
En poc més de dos-cents anys, aquest poble sud-americà va aconseguir conquerir un imperi immens amb nou milions d’habitants. El seu rei es considerava fill del Sol, i, fins i tot un cop mort, conservava part del seu poder. Donaven menjar i beure a la seva mòmia, que participava en els consells i presidia les festes!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Albert Pinilla

CÒMIC / HORA ZERO
La llama d'or
Aquest mes, el malvat Mansllargues vol robar els tresors de l'Inca. Per sort, l'Uma i el Philippe ja han pensat la manera d'aturar-la... tot i que potser els caldrà improvisar una mica! Ànims, Philippe, que et toca córrer!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


ESPORTS
El primer mallot groc
D’aquí poc arrenca una nova edició del Tour de França, la cursa ciclista més important del món. I aquest any en farà 100 que al corredor que encapçala la prova li posen un mallot groc. Us expliquem la vida increïble d'Eugène Cristophe, el primer ciclista que el va dur!
Text i il·lustracions d'Albacoor


Aquest estiu, viu el patrimoni!
Els museus, els jaciments i els monuments del nostre país són indrets fantàstics carregats d’història. I, a més, a l’estiu s’omplen d’activitats genials. Mireu quantes propostes hi ha per gaudir en família de noves experiències i descobertes inoblidables!

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER 

Laozi, elpensador llegendari de la tradició xinesa

Aquest mes, el Bú i l'Ag reben la visita d'un vell mestre xinès molt especial que els ensenya a meditar... creieu que se'n sortiran?

NATURA

Fruita per als óssos
Els óssos bruns poden menjar de tot. Fins i tot els agraden les formigues! Però la base de la seva dieta són els brots tendres de la vegetació i els fruits. Per això ara han plantat una pila d’arbres fruiters al Pirineu. Quan creixin, els oferiran un bon tiberi!

ESTIU
Veniu a investigar
8 rutes científiques per als més curiosos

Us presentem vuit itineraris per descobrir en família, i al vostre ritme, la pila de secrets que amaguen les comarques gironines. Aquestes rutes són un pou de ciència!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
El general Custer i el gosset de les praderies
El general Custer aprèn una lliçó de respecte als éssers vius gràcies a Tunweya... creieu que li farà profit?

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona