0

Revistes

Petit Sàpiens

ELS ÍBERS

Setembre 2019
Els ibers
Van ser la primera civilització nascuda a les actuals terres de Catalunya, gràcies a la influència de pobles més avançats que van arribar pel mar i a través dels Pirineus. Els ibers van crear una cultura sorprenent, van esdevenir grans agricultors i guerrers temuts, van construir poblats monumentals i van inventar una escriptura que encara avui és un misteri.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: David Parcerisa

CÒMIC / HORA ZERO

Pel cabdell es treu el fil
En Sigmund Hyde i l'Etta James estàn ben decidits a robar els tresors dels ibers d'Ullastret. Sort que els agents d'Hora Zero sempre estan a l'aguait per frustrar les seves malifetes!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


EXPLORACIÓ
A la recerca de les fonts del Nil
Si us agraden les històries de viatges perillosos i plens de dificultats, esteu de sort. Us expliquem l’aventura de dos exploradors anglesos que van desafiar les malalties, les feres i les tribus guerreres de la jungla africana per trobar el naixement del riu Nil.

Il·lustracions: Dani Jiménez


REALITAT AUGMENTADA
Les aventures de Nushu
Aquest mes, Nushu gairebé té un accident galàctic amb l’Estació Espacial Internacional. Ara vol aprendre-ho tot sobre l’exploració humana del cosmos. Ajudeu-lo amb el mòbil o la tauleta, ja veureu com us divertireu!

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Johann Gutenberg
Aquest mes, en Bú i l'Ag coneixen l'inventor de la impremta, un giny meravellós que va fer arribar la cultura a molta més gent. Però aquests zombis tan trapelles només aconseguiran fer-lo enfadar!
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
El tucà
Voleu descobrir quina utilitat té el bec més exagerat de totes les espècies d’ocell? Veniu a la selva i coneixereu els secrets del tucà, el gran devorador... de fruita!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Una de descobriments
L'indi Tunweya demostra a la Maureen, la filla del general Custer, que en el camp dels descobriments geogràfics tot és molt relatiu...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona