0

Revistes

Petit SÓpiens

EL MISTERI DE LES PIR└MIDES

Febrer 2020
El misteri de les piràmides
Fa 4.600 anys, el faraó Djoser va ser enterrat a la primera piràmide de la història. A partir de llavors, molts reis egipcis també van triar fer-se la tomba d’aquella manera tan espectacular. Els monuments es van fer cada vegada més grandiosos i perfectes! Us expliquem quines eren les creences dels antics egipcis sobre la mort i la vida al més-enllà.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Giselfust


CÒMIC / HORA ZERO
Princeseta amb males puces
En Gamer vol robar les joguines a la princesa egípcia Hatxepsut, però acabarà en una situació força delicada. Per sort, els agents d'Hora Zero estan a l'aguait, i aconseguiran salvar-li la vida!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages

MÚSICA
Beethoven, el geni que va canviar la música
Ludwig van Beethoven va néixer a Alemanya ara fa exactament 250 anys. Malgrat que es va quedar sord quan començava a ser una estrella, no va parar de compondre i es va convertir en un dels primers 'influencers' de la història!
Il·lustracions: César Barceló

EDAT MITJANA
Ninja! Guerrers a l’ombra
Aquests guerrers japonesos actuaven en secret per no ser descoberts. Eren astuts, forts i atrevits. Però la seva millor arma era la paciència... i els trucs per distreure l’enemic!
Il·lustracions: Germán Torres

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Federico García Lorca
Aquest mes, en Bú i l'Ag assisteixen a un recital de poesia molt especial... fins que arriba la guàrdia civil del cementiri!
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
L'orangutan, el guardià de la selva
Aquests grans simis són parents propers nostres, però ara corren perill de desaparèixer perquè els humans destruïm les selves on viuen... Veniu a conèixer-los!

AGENDA
Descobertes per viure la història
Us proposem nou activitats per gaudir amb tota la família: visites molt especials al Museu d'Història de Catalunya, al Museu Arqueològic de Tarragona i al Museu de la Música de Barcelona.

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Respecteu els arbres
El general Custer està entestat a tallar un gran roure que li tapa les vistes de casa seva, però l'indi Tunweya intenta avisar-lo que no és gaire bona idea...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure mÚs
3,95
IVA incl˛s
ę Som . Tots els drets reservats. C/ PremiÓ, 15, 2a planta. 08014. Barcelona