0

Revistes

Petit Sàpiens

EL BUDA

40 - Febrer 2021
La història extraordinària de Siddharta Gautama
Fa 2.500 anys, el jove príncep indi Siddharta va marxar del seu palau. Tenia el cap ple de preguntes, i volia trobar respostes! Amb el temps se'l va conèixer com el Buda, i avui els seus ensenyaments inspiren prop de cinc-cents milions de persones arreu del món. Us convidem a conèixer la llegenda de la seva vida.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Mercè López


CÒMIC / HORA ZERO
L'ull de Mikimotto
Aquest mes els agents d'Hora Zero viatgen a la capital del Tibet... a l'any 1857! Han d'evitar que en Mansllargues robi una joia molt valuosa del palau del Dalai Lama. Poc s'ho pensa aquest pinxo que acabarà demanant ajuda desesperadament!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages

EDAT MITJANA
Què menjaven als castells i les viles?
A l’Europa medieval, tant rics com pobres s’atipaven cada dia amb un mateix producte. Us imagineu quin devia ser? Acompanyeu-nos i farem un mos a les parades de menjar ràpid dels carrers, i també visitarem un banquet!
Il·lustracions: Elva Lombardía

CÒMIC / AUNIR
Missatges en perill
L'Aunir i l'Irureles volen enviar un missatge secret als seus companys. Però l'encarregat dels coloms avisa que els romans estan molt a l'aguait, i els recomana que canviin de mètode...
Text i dibuix: David Parcerisa

OEST AMERICÀ
El Pony Express
A l’època del salvatge oest, uns genets joveníssims, molt lleugers i extremadament valents cavalcaven a tota castanya per lliurar... cartes! Us presentem els missatgers del Pony Express, els més ràpids de l’Amèrica del Nord.
Il·lustracions: Pol Cunyat


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Artemisia Gentileschi
Avui al cementiri reben la visita d'una pintora que va deixar bocabadat el públic italià fa quatre-cents anys. Per variar, en Bú fa una mica el fatxenda... Com creieu que acabarà la historieta?
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
El pregadeu, un caçador terrible
La Mantis religiosa és un insecte dissenyat especialment per atrapar les preses... i us assegurem que aprofita al màxim totes les seves capacitats: és implacable!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Comparació de mèrits
El general Custer està molt cofoi, ensenyant-li a l'indi Tunweya totes les medalles que ha guanyat fent la guerra. L'oglala les compara amb els regals que ha rebut ell...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona