0

Revistes

Petit Sàpiens

DINOSAURES!

Maig 2020
Dinosaures
Aquesta gran família de rèptils va dominar la Terra durant més de 160 milions d’anys i es va adaptar perfectament a tota mena d'hàbitats. Eren molt diversos! Us expliquem quan van aparèixer, com van evolucionar i també com van desaparèixer, enmig d'un gran cataclisme mundial.
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Xavier Mula

CÒMIC / HORA ZERO
Excursió al Cretaci
El malvat doctor Cel·lulitis viatja fins fa 66 milions d'anys per robar uns quants ous de titanosaure. En aquest cas, el dolent haurà d'estar agraït a l'Uma i a en Philippe, perquè sense els agents d'Hora Zero ho tindria molt pelut!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages

SEGLE XX
La valentia de Rosa Parks
Durant molt de temps, als Estats Units d'Amèrica les persones negres es consideraven ciutadans de segona categoria. La Rosa va decidir que ja n’estava tipa, i el seu exemple va fer que les coses comencessin a canviar.
Il·lustracions: Irene Bofill

CÒMIC / AUNIR
Resistència
La cap guerrillera Aunir ens presenta els seus companys i companyes, sis lluitadors intrèpids d'una pila de tribus iberes diferents. Quina colla més valenta!
Guió i dibuix: David Parcerisa

MÓN ANTIC
Ròmul i Rem, els fundadors de Roma
La ciutat de Roma va ser la capital d’un dels imperis més grans de tota l'antiguitat. Els seus habitants van inventar-se una història fabulosa sobre l'origen de casa seva. Veniu a conèixer els bessons Ròmul i Rem, fills d’un déu i alletats per una lloba!
Il·lustracions: Eduard Coll

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Elisabet I d'Anglaterra
Aquest mes, en Bú i l'Ag intenten fer d'espies a la cort d'aquesta reina, una de les més respectades de la història del seu país. Alerta, però, que té molt males puces!
Guió i dibuix: Trepax

NATURA
El pigarg americà
Viatgem a l'Amèrica del Nord per solcar el cel amb aquesta àguila pescadora, un ocell increïble que aconsegueix batre una pila de rècords del regne animal.

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Amic dels castors
L'indi Tunweya dóna tota una lliçó d'observació de la natura al cuiner del regiment, que es queda de pasta de moniato.
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona