0

Revistes

Petit Sàpiens

DARWIN I ELS MISTERIS DE L'EVOLUCIÓ

Octubre 2019
Darwin i la teoria de l'evolució
L’anglès Charles Darwin va fer trontollar les idees del seu temps i va canviar per sempre el rumb de la ciència. Gràcies a un viatge al voltant del món que va fer quan era jove, va intuir que les espècies de plantes i animals han canviat moltíssim al llarg de milions d’anys!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Carlos Cubeiro


CÒMIC
L'evolució de la teoria
En aquest còmic podreu conèixer les principals anècdotes de la vida de Darwin, viatjareu amb el 'Beagle' al voltant del món i sabreu com se li va acudir la teoria de l'evolució.
Guió i dibuixos de Jordi Bayarri


DESPLEGABLE
L'arbre de la vida
Voleu saber quins són els avantpassats dels animals que hi ha a la Terra avui? Busqueu-los en aquest arbre gegantí que es remunta a fa 3.500 milions d'anys... i descobrireu que tots els éssers vius formem una sola família!

MERAVELLES DEL MÓN
El Taj Mahal, llàgrimes de marbre
A l’Índia hi ha un edifici fantàstic tot fet de marbre blanc. El va fer construir un emperador musulmà per enterrar-hi la seva estimada esposa. Avui és una de les atraccions turístiques més famoses del món!

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Calamity Jane
Alerta, Bú, no siguis tan trapella i deixa l’Ag tranquil·la! Creus que ets el zombi més dolent, però avui coneixeràs algú que encara és més dur que tu...
Guió i dibuix: Trepax


ART
Un petó molt especial
Moltes vegades els artistes aconsegueixen capturar un moment ple de màgia. Amb pintures i làmines d'or, Gustav Klimt va congelar un petó que s'ha convertit en un dels quadres més famosos del món.

CIÈNCIA
Tu investigues!
Voleu saber com s'ho fan els científics per descobrir els secrets dels animals? Doncs no us perdeu l'exposició permanent del Museu de Ciències Naturals de Granollers! Aneu-hi ben encuriosits i preparats per explorar, que a la natura gairebé tot és possible...

CÒMIC / SEARCHING FOR THE OGLALAS
Qüestió de vista
El general Custer està entestat a fer que Tunweya aprengui a disparar amb el rifle... però el nostre amic indi no ho acaba de veure clar.
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona