0

Revistes

Petit Sàpiens

COWBOYS

Març 2019
Cowboys
Viure dalt d'un cavall

Fa 150 anys, per les planures infinites del sud dels Estats Units hi corrien grans ramats de bestiar salvatge. Voleu saber com s’ho van fer per capturar-los? Era una vida d’aventura, però també de penúries... i plena de perills!
Text: Àlex Novials / Il·lustració: Pep Boatella

CÒMIC / HORA ZERO
Jocs de Saloon
Els agents Uma Mankar i Philippe Lafont han d'aturar el malvat Ludopàtik. Aquest geni de les matemàtiques està deixant pelats tots els cowboys de la ciutat ramadera de Dodge City!
Guió: Sebastià Roig / Dibuix: Toni Benages

EDAT MITJANA
Joglars i trobadors
A l’edat mitjana, els trobadors eren poetes molt enginyosos que sabien música. Solien ser nobles i sovint cantaven el seu amor impossible a una dama, casada amb un altre home. Però també escrivien versos per lloar els reis, o per atacar-los!
Il·lustració: Anna Grimal

REALITAT AUGMENTADA
Les aventures de Nushu
Alerta, un extraterrestre molt simpàtic acaba d’aterrar al Petit SÀPIENS! Veniu a ajudar-lo, us necessita per entendre què passa al nostre planeta. Ah, i no oblideu el mòbil o la tauleta, que porta uns jocs genials!

ART
Les pintures més antigues de Catalunya
Fem un volt per la ruta de l’art rupestre i descobrim els missatges misteriosos que els nostres rererebesavis prehistòrics van pintar sobre les parets de pedra.
Il·lustració: Bernat Velo

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Mary Shelley
En Bú i l'Ag tenen una trobada amb la creadora del monstre de Frankenstein, l'escriptora Mary Shelley, i aprenen una lliçó: no us fiqueu amb els que són diferents!
Guió i dibuix: Trepax

CÒMIC / SEARCHING FOR THE OGLALAS
Senyals de fum
Tunweya revela a la filla del general Custer la manera de comunicar-se dels indis de les planures.
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona