0
Preguntes freqüents

Què és
La botiga de Som* és un servei de comerç electrònic (botiga 'online') que posa a disposició de tots els seus usuaris productes seleccionats que compleixen les garanties de qualitat i seguretat exigits per la normativa aplicable.
Mitjançant La botiga de Som*, els usuaris podran comprar per internet els productes que s’ofereixen en les condicions que s’hi fan constar.

Com es compra
Per a cada producte s’ofereix informació adequada per poder fer la selecció de manera senzilla i còmoda. El producte s'afegeix a la comanda clicant sobre la seva imatge.
La comanda es pot modificar, afegint-hi o suprimint-ne productes, en qualsevol moment previ al pagament, sempre que es confirmi clicant a “actualitza el cistell de compra”.
Durant el procés de compra es van complimentant els diferents apartats de la comanda, que es pot imprimir en qualsevol moment mitjançant el botó d’impressió que apareix al portal.
Un cop completat el procés de compra i acceptades les condicions generals de contractació, rebreu un missatge de confirmació de la comanda.


Com es paga
El pagament es pot fer amb targeta de crèdit Visa o MasterCard, o amb sistema (targeta) Paypal, en les condicions que consten a les condicions generals de contractació.
Un cop fet el pagament, l’usuari rebrà el/s producte/s de la comanda al domicili que hagi indicat en l’horari escollit.


Contacte
Es pot contactar amb la botiga de Som* adreçant-se a:


SOM SCCL
C. Premià, 15, 2ª planta
08014 Barcelona
tel. 93 6347619
adreça electrònica: botigasapiens@som.cat
telèfon 902 15 10 50* en horari comercial


*Preu de la trucada: 0,0673 euros/minut, de dilluns a divendres de 8 h a 14 h. 0,0403 euros/minut.

 

© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona