0

Revistes

Petit Sàpiens

Bandolers!

38- desembre 2020
Alerta, bandolers!
Fa cinc segles, viatjar per Catalunya era tota una aventura... que podia acabar molt malament! En qualsevol camí et podies trobar una quadrilla d’homes armats que et deixaven més pelat que una rata! Però no us penseu que els bandolers eren simples lladres. Nobles i senyors els protegien i es beneficiaven de les seves malifetes. Descobrim com vivien aquells galifardeus... i com morien!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Jordi Sunyer


CÒMIC / HORA ZERO
Bandits i cavallers
En Jim Fluenzer viatja en el temps fins al segle XVII. Li encanta ser famós i, com que no en té prou amb les xarxes socials, vol aconseguir que Miguel de Cervantes el faci sortir a El Quixot. Per sort, els agents d'Hora Zero estan preparats per assegurar-se que la història segueix el curs que toca...
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages

ESPORT
La reina del trineu
Gràcies a la seva passió pels gossos, la Susan Butcher va viure una pila d’aventures increïbles. Es va convertir en una campiona imbatible a la cursa de trineus de gossos més dura del món, l'Iditarod, que travessa el paisatge gelat d'Alaska!
Il·lustracions: Marina Pérez


CÒMIC / AUNIR
Quanta paciència!
Els joves del poblat sospiten de la doble vida de l'Aunir, que es fa passar per sacerdotessa i remeiera... però en realitat tot és una tapadora per fer la vida impossible als romans!
Guió i dibuix: David Parcerisa


CULTURES DEL MÓN
El poder de les màscares
Per a les cultures tradicionals de l’Àfrica negra, aquestes fantàstiques peces de fusta serveixen per comunicar-se amb els esperits de la natura i dels avantpassats.
Il·lustracions: Irene Pérez


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Olympe de Gouges
En Bú i l'Ag reben la visita d'una escriptora, activista i feminista que va viure en temps de la Revolució Francesa, i que reclamava que les dones tinguessin exactament els mateixos drets que els homes. A veure si endevineu qui acabarà la historieta sense cap...
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
L'animaló més pudent
Les mofetes són uns petits mamífers que s’han fet famosos pel truc que fan servir per fugir del perill. Quan se senten amenaçades, deixen anar una pudor tan horrorosa que ningú no les persegueix!


CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Escac i mat
El cap de la tribu d'en Tunweya li demana que faci passar els soldats que els persegueixen per un lloc difícil, perquè vol atacar-los. Però el nostre amic guia no hi està gens d'acord!
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona