0

Revistes

Petit Sàpiens

Els asteques

37- novembre 2020
L'imperi asteca
Aquest poble americà de guerrers va estendre el seu imperi amb rapidesa, i va construir grans ciutats amb temples meravellosos. Però, sobretot, els asteques van lluitar contra els seus veïns... per sacrificar els enemics als déus! Quan el seu poder havia crescut al màxim, van rebre una visita inesperada que va trasbalsar el seu món...
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Pep Boatella

CÒMIC / HORA ZERO
Cacau i plomes
La malvada Glamurosa s'ha traslladat a la capital asteca de Tenochtitlán per robar el plomall de l'emperador Moctezuma. Per sort, els agents d'Hora Zero la persegueixen amb unes disfresses molt aconseguides, i un cop més demostren el seu enginy i la seva valentia...
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages

ART
La Capella Sixtina
Ara fa 500 anys, en plena època del Renaixement, Miquel Àngel va decorar una sala amb més de sis-centes figures. Viatgem fins a Roma per visitar la seva obra mestra!
Il·lustracions: Mercè Tous

CÒMIC / AUNIR
El consell
Els romans no en volen saber res de fer tractes amb les dones sàvies del consell del poblat de l'Aunir, i per això trien un nou negociador força murri!
Guió i dibuix: David Parcerisa

CIÈNCIA
El pioner català dels submarins
Sabíeu que el primer submarí amb motor del món el va inventar un empordanès? Narcís Monturiol era molt decidit i no va parar fins que va fer realitat el seu somni de navegar sota l’aigua!
Il·lustracions: GongDisseny

CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Ciceró
En Bú i l'Ag es burxen com de costum al cementiri, i reben la visita d'un dels principals polítics i escriptors de l'antiga Roma, famós pels seus discursos. Creieu que aconseguirà que regni la pau entre els zombis?
Guió i dibuix: Trepax

NATURA
Quins ocells més presumits!
Si ets una au, tenir un plomatge ben vistós sovint és la millor manera de trobar parella. Us presentem nou espècies d’ocells amb uns colors espectaculars!


CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Una civilització superior
El general Custer se sorprèn que l'indi Tunweya el guanyi als escacs, perquè es pensa que és un ignorant. Però com acostuma a passar, el tret li surt per la culata...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona