Que la força t'acompanyi... Mans a la massa!
Llevat, farina i agua: és senzill fer pa a casa. Tant si vols fer els teus primers pans casolans, com si vols perfeccionar les tècniques que ja coneixes, aquest llibre t’ofereix tot el que et cal saber per convertir-te en un forner expert, en un Superforner o, per què no, en un Forner Jedi.
Inclou receptes variades i il·lustracions que exemplifiquen passos i resultats; els trucs i els secrets d’un forner de renom, un Einstein dels forns; tots els detalls sobre el pastat, les farines més adequades, la cocció, les panificadores...
"Va caure a les meves mans, el vaig repassar, vaig riure llegint, i em vaig adonar que alguna cosa em quedava i vaig pensar: “Doncs sembla que fer pan és pan comido”. Josep Sucarrats, Gastronomistas.
Format: 13,5 x 21
Enquadernació: Tapa dura
Núm. de pàgines:168
Fes un tast del llibre i mira el vídeo!
Veure més