0

Revistes

Petit Sàpiens

A tota vela!

Juliol 2020
L'edat d'or dels velers
Us imagineu passar-vos un mes sencer dalt d'un vaixell, sense poder-ne baixar? Doncs fa menys de dos-cents anys això és el que calia per travessar l'oceà i anar fins a Amèrica... I encara hi havia viatges molt més llargs! Us expliquem com era la vida dels mariners i totes les feines que feien, amb un gran desplegable que trobareu al centre de la revista. Bon viatge!
Text: Àlex Novials / Il·lustracions: Pedro Simón


CÒMIC / HORA ZERO
Per un grapat de te
L'Uma i en Philip viatgen a bord del veler Taeping, que es dirigeix cap a Londres ben carregat de te. Sort d'ells, perquè el malvat George Guinness vol canviar la història per guanyar una aposta!
Text: Sebastià Roig / Dibuixos: Toni Benages


EXPLORACIÓ ESPACIAL
La primera dona a l'espai
Ara fa exactament cinquanta-set anys, una cosmonauta soviètica va fer 48 voltes a la Terra dins d'una nau que semblava una pilota de futbol gegant. Saludeu Valentina Tereixkova, tota una llegenda aeroespacial!
Il·lustracions: Bàrbara Alca


CÒMIC / AUNIR
L'assemblea
L'Aunir i els seus companys es troben vora del foc per discutir les seves tàctiques guerrilleres, però sembla que la colla no està gaire atenta...
Text i dibuix: David Parcerisa


AMÈRICA PRECOLOMBINA
Les línies de Nazca
Al desert del Perú hi ha una zona plena de tota mena de dibuixos sorprenents. Són obra d'una civilització molt antiga que volia complaure els déus!
Il·lustracions: Adrián Balastegui


CÒMIC / LA HISTÒRIA CADÀVER
Hildegarda de Bingen
En Bú ha menjat massa llaminadures i té un mal de panxa terrible. Sort que al cementiri hi ha una visitant medieval que li receptarà un bon remei!
Guió i dibuix: Trepax


NATURA
El peix lleó
No us penseu pas que aquest peixet amb cara d'avorrit porta les espines perquè sí: és un dels habitants més verinosos de l'oceà, i gairebé ningú s'atreveix a molestar-lo!

CÒMIC / SEARCHING THE OGLALAS
Qüestió de gustos
L'indi Tunweya té una discussió culinària amb el general Custer. Com acostuma a passar, el gran cabdill blanc es fa el llest, però en surt escaldat...
Text: Oriol Canosa / Dibuix: Jordi Sunyer

Veure més
3,95
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona