0

Revistes

Cuina

100 números cuinant amb tu. Per molts anys!

Novembre 2009
En aquest número

Mercat / Al cistell

Ginebró

Les baies més especiades Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Cebetes en vinagre

En l'aperitiu, en el còctel i en la paella Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Orellana

La fruita assecada dels guisats Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Bull de la llengua

L'embotit de carn consistent Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Rèmol

Per a fregits i brous suaus Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Enciam Iceberg

El més popular de l'amanida Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Pinyó

Llavor crua o torrada Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Al cistell

Vi novell

Joventut i rebel.lia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)

Mercat / Adreces gormandes

El caliu acollidor de la cuina més gurmet

El foie gras és la joia d'un establiment que aposta pel producte fresc i ecològic al cor de Barcelona Carme Melià (text), Enrique Marco (fotografia)

Mercat / Taula de tast

Vins amb caràcter

Quatre negres de terres castellanes i un blanc del Bages Àngel García Petit (text)

Mercat / Glop a glop

Aprengueu a fer-vos el cava al vostre gust

Un celler del Penedès us ajudarà a elaborar-lo Josep Sucarrats (text)

Mercat / Tant de gust

Codonyat artesà

Dolça companyia Carme Gasull (text), Rafael López-Monné (fotografia)

Fogons / Bo i sa

Menú de novembre

Carme Ruscalleda ens proposa celebrar el número 100 de la revista amb un àpat especial que ens predisposa a la festa Carme Ruscalleda (text), Becky Lawton (fotografia)

Fogons

Temps de castanyes

El cloc-cloc de les sabatesde la castanyera ens ha empés a endinsar-nos en el bosc i a descobrir les possibilitats culinàries d'una fruita seca diferent. Àgata Olivella, (text), Jordi Garcia (fotografia)

Fogons

Pastissos per celebrar-ne cent

Hem convidat quatre pastissers capdavanters a preparar-nos el pastís d'aniversari de la revista: Christian Escribà, Yann Duytsche, Ramón Morató i Enric Rovira. Cesc Castro (text), Enrique Marco (fotografia)

Fogons / I per postres...

Merengues

Jordi Roca juga aquest mes amb una base de clara d'ou batuda a punt de neu i sucre per oferir-nos tres receptes ben festives. Jordi Roca (text), Becky Lawton (fotografia)

Sortim / Genis del foc

Nandu Jubany

Restaurant Can Jubany El nostre primer geni del foc. Vam entrevistar-lo en el número cero de la revista i ara, nou anys després, reprenem la conversa amb un xef que ha consolidat la seva trajectòria professional i que continua ferm en la seva filosofia: recollir l'experiència de les receptes tradicionals per reinventar-les des del treball, l'esforç i la passió que transmet cada dia des de Calldetenes. Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim

Restaurants centenaris

Testimonis d'una tradició culinària ben viva Com nosaltres, ells també n'han fet 100 -o més. La Fonda Europa, cal Tall de Conill i La Fitorra demostren que el pas dels anys no envelleix els bons projectes. Xavier Rosiñol (text), Enrique Marco (fotografia)

Sortim / Restaurants

Libentia

El plaer d'una cuina transparent

Sortim / Espai dels lectors

Els secrets del poltre

Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els trucs per triomfar als fogons Pep Nogué (text)

Opinió / Petits fours

Restaurants de moda

Només hi ha dues cuines: la bona i la dolenta Salvador Garcia-Arbós (text)

Especial

100 tastos del Cuina

Un recorregut per cent números plens de sabor Grans xefs: repàs dels personatges que hem entrevistat a la revista Nous productes: una tria de les descobertes que hem fet durant la nostra història Vins per brindar: denominacions i cellers que han marcat el canvi vinícola Estils i tendències: de la tradició a la'avantguarda, un reflex de la nova cuina Imatges amb gust: les fotos més apetitoses de cent números deliciosos

Receptes

Llamàntol, fesols del ganxet i pa amb oli de julivert

Carme Ruscalleda

Filet de vedella bruneta, panses, festucs i pastanaga

Carme Ruscalleda

El pastís de celebració del número 100

Carme Ruscalleda

Sablés d'avellana

 

Sopa de castanyes

Pep Nogué

Costelló de porc amb castanyes

Pep Nogué

Flam de castanyes i vainilla

Pep Nogué

Pa de pessic de castanyes i rom negre

Pep Nogué

Gianduia blanca, pinyons, passió i canyella

Ramon Morató

'Con-fusión'

Yann Duytsche

Pastís de Sacher amb coco taronja

Christian Escribà

Panellets de pinyons

Christian Escribà

Merenga de menta

Jordi Roca

Merenga de llima

Jordi Roca

Merenga d'espècies

Jordi Roca

Sandvitx de pit d'indiot

Pep Nogué

Arròs sec amb espardenyes

Nandu Jubany

Milfulls de patata i botifarra negra

Dolors Serra

Veure més
4
IVA inclòs
© Som . Tots els drets reservats. C/ Premià, 15, 2a planta. 08014. Barcelona