Mercat / Al cistell
Les baies més especiades Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
En l'aperitiu, en el còctel i en la paella Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
La fruita assecada dels guisats Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
L'embotit de carn consistent Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
Per a fregits i brous suaus Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
El més popular de l'amanida Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
Llavor crua o torrada Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Al cistell
Joventut i rebel.lia Francesc Murgadas (text), Anna Garcia Frigola (fotografia)
Mercat / Adreces gormandes
El foie gras és la joia d'un establiment que aposta pel producte fresc i ecològic al cor de Barcelona Carme Melià (text), Enrique Marco (fotografia)
Mercat / Taula de tast
Quatre negres de terres castellanes i un blanc del Bages Àngel García Petit (text)
Mercat / Glop a glop
Un celler del Penedès us ajudarà a elaborar-lo Josep Sucarrats (text)
Mercat / Tant de gust
Dolça companyia Carme Gasull (text), Rafael López-Monné (fotografia)
Fogons / Bo i sa
Carme Ruscalleda ens proposa celebrar el número 100 de la revista amb un àpat especial que ens predisposa a la festa Carme Ruscalleda (text), Becky Lawton (fotografia)
Fogons
El cloc-cloc de les sabatesde la castanyera ens ha empés a endinsar-nos en el bosc i a descobrir les possibilitats culinàries d'una fruita seca diferent. Àgata Olivella, (text), Jordi Garcia (fotografia)
Fogons
Hem convidat quatre pastissers capdavanters a preparar-nos el pastís d'aniversari de la revista: Christian Escribà, Yann Duytsche, Ramón Morató i Enric Rovira. Cesc Castro (text), Enrique Marco (fotografia)
Fogons / I per postres...
Jordi Roca juga aquest mes amb una base de clara d'ou batuda a punt de neu i sucre per oferir-nos tres receptes ben festives. Jordi Roca (text), Becky Lawton (fotografia)
Sortim / Genis del foc
Restaurant Can Jubany El nostre primer geni del foc. Vam entrevistar-lo en el número cero de la revista i ara, nou anys després, reprenem la conversa amb un xef que ha consolidat la seva trajectòria professional i que continua ferm en la seva filosofia: recollir l'experiència de les receptes tradicionals per reinventar-les des del treball, l'esforç i la passió que transmet cada dia des de Calldetenes. Xavier Sust (text), Enrique Marco (fotografia)
Sortim
Testimonis d'una tradició culinària ben viva Com nosaltres, ells també n'han fet 100 -o més. La Fonda Europa, cal Tall de Conill i La Fitorra demostren que el pas dels anys no envelleix els bons projectes. Xavier Rosiñol (text), Enrique Marco (fotografia)
Sortim / Restaurants
El plaer d'una cuina transparent
Sortim / Espai dels lectors
Pep Nogué, el nostre assessor culinari, ens revela els trucs per triomfar als fogons Pep Nogué (text)
Opinió / Petits fours
Només hi ha dues cuines: la bona i la dolenta Salvador Garcia-Arbós (text)
Especial
Un recorregut per cent números plens de sabor Grans xefs: repàs dels personatges que hem entrevistat a la revista Nous productes: una tria de les descobertes que hem fet durant la nostra història Vins per brindar: denominacions i cellers que han marcat el canvi vinícola Estils i tendències: de la tradició a la'avantguarda, un reflex de la nova cuina Imatges amb gust: les fotos més apetitoses de cent números deliciosos
Carme Ruscalleda
Carme Ruscalleda
Carme Ruscalleda
Pep Nogué
Pep Nogué
Pep Nogué
Pep Nogué
Ramon Morató
Yann Duytsche
Christian Escribà
Christian Escribà
Jordi Roca
Jordi Roca
Jordi Roca
Pep Nogué
Nandu Jubany
Dolors Serra